Guardafuegos i El Cantante del Greco presenten els seus nous treballs a la Sala Zero

La cita serà aquest divendres 16 de febrer, a les 20 hores, al mític local de la ciutat de Tarragona

Imatge dels vendrellencs Guardafuegos, que han publicat recentment el seu quart disc.
Imatge dels vendrellencs Guardafuegos, que han publicat recentment el seu quart disc. | Cedida
12 de febrer del 2024
Actualitzat a la 13:08h
La Sala Zero de Tarragona acollirà aquest pròxim divendres 16 de febrer, a partir de les 20 hores, un doble concert amb dos grups de la província de Tarragona, que presentaran els seus respectius nous treballs. Es tracta dels vendrellencs Guardafuegos y dels reusencs El Cantante del Greco.

Les entrades per a aquesta actuació ja estan a la venda i es poden comprar al preu de 12 euros (anticipades), mentre que a taquilla costaran 15 euros.
 

Guardafuegos presenta el seu quart disc

Els del Baix Penedès van publicar el passat 31 de gener el seu quart treball discogràfic, titulat 'Un Billete con Ventana', editat per La Produktiva Records. Els vendrellencs presentaran vuit nou temes gravats als estudis La Casamurada sota la producció de Pepo López, i que ara s'han editat en format físic (LP i CD) i digital.

El d'aquest divendres a Tarragona serà el primer concert d'una gira que els durà per Madrid, Andalusia, València, el País Basc o Andorra. El grup està format per Rosendo Hernández (guitarra i veu), Miguel Martínez (guitarra), Oriol Moya (bateria), Ferran Robusté (teclats) i Marc Guitart (baix).
 

El primer treball dels reusencs El Cantante del Greco

Per la seva banda, El Cantante del Greco és l'actual projecte de Rafa Olmo, un dels antics integrants de Doble Rombo, i que es troba en procés de publicar també el seu nou treball d'estudi. El que presentaran a la Sala Zero, que ha estat enregistrat als EQ Studis de Xavi Moreno, és el primer àlbum que han gravat en format de banda, amb un trio que completen Ezequiel Citaro al baix i Tomàs Romeo a la bateria.

Del nou disc, els de la capital del Baix Camp ja han publicat diversos avançaments, entre els quals 'Puto Enero' o 'El Puente del Diablo'.