Arriba Firapots 2024, l'esdeveniment de referència a Tarragona del sector de les pintures

Se celebra el 22 de febrer a la nova botiga de Pots Pintures a la Canonja i està adreçada a professionals i públic general, amb entrada gratuïta, grans sortejos i masterclass en directe

La FiraPots és la més destacada del sector a la demarcació de Tarragona.
La FiraPots és la més destacada del sector a la demarcació de Tarragona. | Cedida
19 de febrer del 2024
La Canonja serà l'escenari de l'edició de 2024 de Firapots, la fira especialitzada en pintures en la qual es podran veure les últimes novetats del sector amb la presència de les millors marques, així com masterclass en directe, descomptes i grans ofertes.

L'esdeveniment se celebrarà el dijous 22 de febrer, entre les 10.00 i les 19.00 hores, coincidint amb la inauguració oficial de la nova botiga de Pots Pintures al carrer Antoni Vilalta Capdevila del municipi del Tarragonès.
 

 
Els professionals del sector de les pintures i els revestiments així com el públicgeneral tindrà entrada gratuïta a l'esdeveniment. En aquest sentit, els assistents podran descobrir les novetats del sector, conèixer productes i establir relacions amb proveïdors i altres professionals o aprofitar per comprar material amb ofertes exclusives, tot mentre gaudeixen de bona gastronomia i un bon ambient durant tota la jornada.
 

Imatge de la nova botiga de Pots Pintures a la Canonja. Foto: TarragonaDigital

Masterclass per a professionals en directe

A FiraPots també es podrà gaudir de masterclass en directe de la mà de professionalsreconeguts en el sector. A les 10.30 hores, JesúsVillalba de Tesa mostrarà tècniques, trucs i consells d'emmascarat als professionals del sector. Tot seguit, a les 11.30 hores,DonísSalvador de Rualaix presentarà les massilles de la gamma Baixens-Pots. Abans de fer una pausa pel dinar, a les 12.30 horesJavierAparicio de Caparol parlarà sobre Capasilan, Muresko, imprimacions i Amphibolin.

Les demostracions i classes en directe es reprendran a les 15.30 hores amb JudithQuintana, de Selemix, que mostrarà la línia de pinturapolivalent per a la indústria lleguera, així com altres novetats i productes de Direct Pro, Gladiator XC i DTM a l'aigua. Continuarà ManuelMuñoz, de Tkrom, a les 16.15 hores amb una demostraciód'emprimacióacrílica anticorrosiva, mostrant la pintura 100% acrílica Cosmos i productes de façanes amb Siloxans.
 

Durant tota la jornada s'oferiran masterclass en directe a FiraPots. Foto: Cedida



Les últimes masterclass seran les de ToniRiart (Pentrilo) a les 17.00 hores per explicar què és el Pentrilo i per què és una eina important en el sector, i tancarà les demostracionsGonzaloMalabé, de Wagner, mostrant equipaments, airless i turbines, i explicant les diferències entre membrana i pistó.

Les compres tenen premi

Un dels platsforts de la cita serà el gran sorteig amb tres premis que es farà al final de la jornada entre totes les persones que hagin fet alguna despesa durant el dia: a més compres, més possibilitats de guanyar!

El primerpremi és un creuer pel Mediterrani per a duespersones durant 6 nits i 7 dies,totinclòs, de Costa Creuers, patrocinat per Tkrom, Graco, Caparol, Tixol, Montana i Nespoli. En cas que el guanyador no pogués viatjar, el premi seria l'importequivalent en pintura Tkrom o Caparol.
 

El segonpremi és una escapada d'un cap de setmana, tot inclòs, a Astúries amb diverses activitats, com la visita al circuit Fernando Alonso, al Pozo Sotón, àpats en restaurants, etc. També en cas que el guanyador no pogués realitzar el viatge s'intercanviaria el premi per l'import equivalent en pintura Tkrom i Caparol. Finalment, el tercerpremi serà una plaça en un cursd'aïllaments de Tixol, o l'import equivalent en pintura.
 

Es tracta d'un esdeveniment obert a professionals i públic en general. Foto: Cedida

L'esdeveniment més rellevant del sector a tota la província de Tarragona

La Fira Anual de Pots Pintures és l'esdeveniment de major rellevància en el sector de les pintures, els revestiments lleugers i els complements de tota la província de Tarragona. En les anterior edicions, Firapots va rebre més de 250 empreses.

A banda del component comercial, Firapots és una cita que ofereix als proveïdors una oportunitat per connectar amb professionals del sector i presentar-los in situ els seus productes i serveis.