VÍDEO: Un partit de futbol sala a Móra la Nova acaba a cops de puny

Jugadors i aficionats van acabar barallant-se al pavelló i fins i tot hi van intervenir els Mossos d'Esquadra

La tensió es va disparar i va acabar amb una baralla al pavelló de Móra la Nova.
La tensió es va disparar i va acabar amb una baralla al pavelló de Móra la Nova. | X
19 de febrer del 2024
Actualitzat a les 8:58h
Batallacampal en un partit de la PrimeraDivisió catalana de futbolsala a Móra la Nova. Els fets van tenir lloc el dissabte, 17 de febrer, al pavellómunicipal del municipi de la Ribera d'Ebre, en un partit que enfrontava el Móra la NovaJoventutEsportiva i el FutsalTortosa i hi van acabar intervenint els Mossos d'Esquadra.
 
El matx va arrencar a dos quarts de cinc de la tarda i quan faltaven pocs minuts pel final, amb un marcador de 6 a 6, es va iniciar una baralla a cops de puny entre jugadors, el cos tècnic i el públic present al pavelló, segons va avançar el mitjà futbolcatalunya.com. 

La tensió va escalar a l'interior de la pista fins que els jugadors van iniciar una baralla. Aquesta situació de crispació es va traslladar fins a les graderies, on aficionats van també començar una batalla a cops de puny i fins i tot alguna cadira que va utilitzar-se com a arma per agredir alguns dels presents, tal com es pot veure a les imatges gravades pels testimonis.

Alguns dels presents van avisar al 112 sobre la situació i els Mossos d'Esquadra es van acabar personant al pavelló pels volts de les sis de la tarda. Quan la policia va arribar, van intervenir per calmar els ànims i el partit va acabar sent suspès. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) també es va activar per atendre els possibles ferits, de caràcter lleu, però sí que es van recollir denúncies de part dels dos bàndols implicats.

L'Ajuntament condemna els fets

Després de veure les imatges, l'Ajuntament de Móra la Nova va fer un comunicat a través de les xarxes socials per condemnar els fets assegurant que "el futbol és un espai per a la diversió i el companyerisme, no per a l'enfrontament i l'agressió". El consistori també va a instar a "tots els aficionats que gaudeixin del joc de manera respectuosa i pacífica".

Ara caldrà esperar la decisió de la FederacióCatalana de Futbol sobre les sancions que es podran derivar després d'aquests greus fets.