Roben un cotxe al Priorat, els cacen a Cambrils i acaben al barranc intentant fugir

Els homes van intentar fugir de la policia, però van acabar caient per un barranc

Imatge del vehicle que va acabar caient al barranc.
Imatge del vehicle que va acabar caient al barranc. | Policia Cambrils
19 de febrer del 2024
Actualitzat a les 18:13h
Surrealista situació la viscuda a Cambrils el passat 5 de febrer i que els agents han fet pública fa pocs dies. La PoliciaLocal estava fent controls al municipi quan van identificar un vehicle que apareixia com a sostret al Priorat. Concretament, el cotxe havia estat robat a Capçanes.

Quan els agents de l'autoritat van intentar aturar el vehicle, els ocupants van provar de fugir a tota velocitat per Cambrils. Tanmateix, van acabar perdent el control del cotxe i van caure per un barranc, a la riera de Maspujols.

La policia local va acabar detenint un dels identificats per un delicte de furt i ús del vehicle robat, així com desobediència als agents de l'autoritat i conducciótemerària. També va denunciar i obrir una investigació als tres acompanyants que hi havia al cotxe.

D'altra banda, la Policia Local de Cambrils també va detenirquatrepersones acusades d'un delicte de robatori a l'interior d'habitatge. Els fets es remunten quan els agents van aturar un cotxe en un control rutinari de trànsit.

La càrrega que portava el cotxe els va fer sospitar i les respostes dels conductors, els quals no van poder aclarir l'origen dels articles, també. Després de fer diverses indagacions, la policia va poder confirmar que es tractava d'objectesrobats en un habitatge on havien accedit els lladres.