Vila-rodona ja disposa d'un servei de suport i dinamització juvenil

El servei l’ofereix el Consell Comarcal de l’Alt Camp

Imatge de l'Ajuntament de Vila-rodona
Imatge de l'Ajuntament de Vila-rodona | Cedida
22 de febrer del 2024
Actualitzat a les 10:05h
Vila-rodona disposa de suport en la dinamització de les polítiques de joventut, de manera setmanal a les dependències de l’ajuntament. El servei l’ofereix el Consell Comarcal de l’Alt Camp a través del programa Desplegament de polítiques locals de joventut, vinculat al Contracte Programa 2022-25 del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

Cada divendres de les 8.00h a les 15.00h la dinamitzadora juvenil del Consell Comarcal de l’Alt Camp és a les dependències de l’Ajuntament de Vila-rodona per donar suport en els diferents projectes dirigits a la població jove, que gestiona el servei de joventut de Vila-rodona en coordinació amb el servei tècnic de joventut del Consell Comarcal de l’Alt Camp.

Per poder contactar-hi cal adreçar-se els divendres a l’ajuntament, trucar a l’ajuntament al 977 63 80 06 o enviar un correu electrònic a [email protected]. També s’hi pot contactar per WhatsApp al 692358963.

A través d’aquest suport, l’ajuntament es planteja treballar i enfortir les programacions d’activitats lúdiques, culturals i educatives dirigides a la població jove; la dinamització d’activitats a l’espai jove de Vila-rodona (Lokal Jove), i la vinculació de les persones joves a aquest espai; la detecció de necessitat i inquietuds juvenils, així com la promoció de la participació juvenil; l’enllaç i vinculació amb les polítiques de joventut de l’alumnat de 6è de primària de l’escola Bernardí Toldrà, i el treball coordinat amb el SIS adolescents (Centre Obert).