Granados s'aferra a les paraules d'Aragonès i celebra el «compromís» per tramitar el Hard Rock

L'alcalde de Salou apunta que el macrocomplex podria ser una realitat el 2027

Terrenys on s'ha d'ubicar el complex de Hard Rock de Salou i Vila-seca.
Terrenys on s'ha d'ubicar el complex de Hard Rock de Salou i Vila-seca. | Mar Rovira/ACN
26 de febrer del 2024
Actualitzat a les 9:12h
L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha valorat positivament el compromís de l'executiu català per tramitar el projecte del HardRock d'acord amb la normativa urbanística garantint la sostenibilitat de qualsevol iniciativa.

Unes declaracions fetes aquest dimecres pel president de la Generalitat en l'última sessió de control al Govern, on els grups de Junts, CUP i comuns van collar Pere Aragonès perquè es decidís sobre el projecte al Camp de Tarragona i vincular-ho al suport dels partits als pressupostos.

En un comunicat, Granados considera aquestes paraules com un "suport del president al projecte" i ha expressat "confiança en l'aprovació imminent" del Pla Director del macrocomplex, el qual apunta que podria ser una realitat el 2027.

El Hard Rock, moneda de canvi als pressupostos

Cal recordar que el projecte del macrocomplex a la CostaDaurada torna a ser a l'epicentre informatiu pel paper que està tenint en l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat. En la sessió de control al president Aragonès, els diferents partits del Parlament de Catalunya van pressionar Aragonès perquè es pronunciés sobre el HardRock.

Els grups de Junts, CUP i Comuns van demanar al president que deixés clares les intencions del Govern sobre si tirar endavant o no el projecte al Camp de Tarragona perquè ells puguin decidir si donen el seu suport per aprovar els pressupostos. Junts i PSC hi estan a favor, i CUP i comuns en contra.