L'Espai de l'Estudiant 2024 de Valls bat rècord de visitants i expositors

​L'edició de 2024 comptarà amb un total de 63 expositors d’arreu del territori català.

Imatge de l'Espai de l'Estudiant
Imatge de l'Espai de l'Estudiant | Cedida
27 de febrer del 2024
Actualitzat el 04 de març a les 9:59h
Arriba una nova edició de l'Espai de l'Estudiant de Valls. Organitzada per l’Institut d’Estudis Vallencs a través del Consorci Pro universitari de l’Alt Camp, aquesta fira de l’educació tornarà a reunir en un sol espai tota la informació i l’oferta formativa d’estudis universitaris, cicles formatius, beques, allotjaments, preus, estudis de disseny, de màrqueting, d’idiomes o formació continuada, així com altres informacions i serveis d’interès especial per als joves. 

L'edició de 2024 comptarà amb un total de 63 expositors d’arreu del territori català.  Pel que fa al nombre de visitants, en aquesta edició es batrà el rècord d’assistència, amb alumnes de 68 centres que han reservat ja la seva visita a través de la pàgina web, procedents de l’Alt i Baix Camp, l’Alt i el Baix Penedès, el Baix Ebre, la Conca de Barberà, el Montsià, el Priorat i el Tarragonès.

Les novetats

Com a novetats d’enguany, l’Espai de l’Estudiant obrirà dues tardes per al públic en general: tant el dimecres com el dijous, entre les 15:30 h i les 19 h, totes les persones interessades podran accedir de manera lliure i gratuïta.

També s’ha posat en marxa un servei d’orientació en format de xerrada oberta a dubtes que tindrà lloc ambdues tardes a les 17:30 h, titulada I després de l’ESO què?; les dues sessions aniran a càrrec de l’orientadora Isabel Coronado. També en aquesta 24a edició el recinte del Kursaal comptarà amb el suport d’un Punt Lila a disposició de les persones visitants. 

L’organització d’aquest esdeveniment a la sala Kursaal de la capital de l’Alt Camp és possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Valls i al suport de la Diputació de Tarragona i de la Generalitat de Catalunya a través del Departament de Recerca i Universitats, del Departament d’Educació i de la Direcció General de Joventut, així com de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls.