El Vendrell acull dues noves cites del Temporada

El Teatre Àngel Guimerà rep aquest dissabte 2 de març, a les 20 hores, la representació de «The Party»

«The Party» arriba aquest dissabte al vespre al Temporada del Vendrell.
«The Party» arriba aquest dissabte al vespre al Temporada del Vendrell. | Promocional
27 de febrer del 2024
Actualitzat a les 15:53h
El Temporada del Vendrell continua aquest cap de setmana amb la representació de l'obra 'The Party' al Teatre Auditori Àngel Guimerà. La cita serà aquest dissabte 2 de març a les 20 hores. La producció, un dels darrers èxits teatrals de la cartellera barcelonina, compta amb la participació de reconeguts actors i actrius, com Montse Guallar, Biel Durán, Àngels Gonyalons o Jordi Diaz, sota la direcció de Sergi Belbel.

'The Party', basada en la pel·lícula del mateix nom, és una comèdia de converses creuades entre amics sobre dilemes vitals que giren entorn de tota mena d'assumptes: de la necessitat d'un bon sistema nacional de salut, de la perillosa dicotomia entre sanitat pública i curanderisme, de la fe religiosa, de l'ateisme o de la mentida dels jocs financers de la vida.
 

Espectacle familiar diumenge al migdia

L'endemà, diumenge 3 març a les 12 hores, l'Auditori Pau Casals acollirà l'espectacle 'El Pony Menut', dirigit al públic familiar. Es tracta de la versió per a totes les edats del grup El Pony Pisador. El projecte neix per demanda popular, amb un concert adaptat als ritmes i els horaris dels nens i nenes, amb un espectacle de format més senzill i més proper, perquè puguin gaudir d'un concert que atengui directament la seva manera d'escoltar música.

L'espectacle 'El Pony Menut' proposa un viatge pel món a través de les tradicions sonores d'arreu, centrat en entendre la música com una manera de passar-ho bé amb els amics i la família.

Les entrades es poden adquirir a través del web www.temporada.cat. També es poden comprar de forma presencial, a la recepció de l'EMMPAC,  tots els divendres no festius, de 10 a 13 hores, o bé a taquilla, una hora abans de la representació.