Tornen les Tapes Gaudí de Riudoms amb gastronomia i música en directe

Durant dos caps de setmana, una desena d'establiments de restauració de Riudoms oferiran tapes exclusives en aquesta ruta gastronòmica

La ruta de tapes de Riudoms se celebrarà durant dos caps de setmana.
La ruta de tapes de Riudoms se celebrarà durant dos caps de setmana. | Ajuntament de Riudoms
29 de febrer del 2024
Actualitzat a les 10:40h
La rutaTapesGaudí de Riudoms arriba a la seva 12a edició de l'1 al 3 i del 8 al 10 de març. Aquest esdevenimentgastronòmic, que ha esdevingut una cita destacada a la localitat, tornarà a portar una oferta variada de tapes als establiments restauradors del municipi i novetats musicals.

Un total de 10establiments participaran en aquesta edició, cadascun presentant una tapaexclusiva per a l'ocasió. Els bars i restaurants participants inclouen noms com el Bar Atura't, Braseria Sant Antoni, Cafeteria D'acord, Can Tendre, Hostal Perla, K l'Eva, La Confiteria, Om Tapes, Pizzeria Capricci i Sake Sushi. Per només 3,50 euros, els assistents podran gaudir d'una tapa i una beguda en cadascun d'aquests establiments.

A més de l'oferta gastronòmica, les TapesGaudí d'enguany incorporen una novetat: la música serà una protagonista destacada. Amb l'objectiu de dinamitzar encara més l'esdeveniment, s'han programat diverses activitatsmusicals per als dissabtes de la ruta.

El dissabte 2 de març, els assistents podran gaudir de la Festa dels 80s a l'Espai Jove, amb la música a càrrec del DJ OGualy i la col·laboració de la CollaGegantera, a partir de les 23.30 hores. Mentre que el dissabte9 de març, el grup Va de Vent oferirà una cercavila pels diferents bars de la ruta, amb actuacions en directe de 20h a 23h.

Premis amb diverses categories

A més dels plats i l'entreteniment musical, hi ha diversos premis per als participants. Els visitants poden participar en el sorteig 2.0 publicant una foto amb el hashtag #tapesgaudi2024 a les xarxes socials i seguint @tapesgaudi a Facebook o Instagram per guanyar un val de 30 euros per a bescanviar en un dels establiments participants.

Altres premis inclouen el PremiGaudí, on cada establiment sortejarà un premi entre els clients que hagin dipositat un tiquet a la seva urna, i el Premi Complet, que recompensa aquells que tastin les 10 tapes amb una ampollad'oli de les oliveres dels espais públics municipals.

A més, els participants que tastin totes les tapes també opten al PremiEstrella, que ofereix un val de 50 euros per a gastar en un dels establiments participants. Els guanyadors han de dipositar el fulletó amb totes les tapessegellades a les urnes dels establiments.

Finalment, s'atorgarà un premi a l'establiment amb la millortapa en els dies posteriors a l'esdeveniment, recompensant la qualitatculinària i la creativitat dels restauradors de Riudoms.