Diversos detinguts en localitzar el «supermercat» de la droga d'un municipi de l'Ebre

La investigació policial es va iniciar arran d'unes informacions veïnals i s'ha allargat durant un any

La situació causava moltes molèsties als veïns.
La situació causava moltes molèsties als veïns. | Mossos
29 de febrer del 2024
Actualitzat a la 13:41h
Una operaciócoordinada entre els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Tortosa ha acabat amb la detenció de quatrepersones i la confiscació de substàncies estupefaents i diners en efectiu. Treshomes, d'edats compreses entre els 25 i els 50 anys, juntament amb unadona de 43 anys, han estat detinguts com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, específicament per tràfic de drogues.

Aquestes detencions són el resultat d'una investigació iniciada fa aproximadament un any després de diverses informacions que assenyalaven un domicili al carrer Primitiu Sabaté de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Jesús, a Tortosa, com a punt de venda de drogues, causant molèsties i preocupació entre els veïns.

L'activitat delictiva, segons la investigació, no es produïa de manera constant, sinó que fluctuava en diferentsperíodes. Per demostrar-ho, es va formar un equip conjunt d'agents d'ambdós cossos policials, que van dur a terme un dispositiu de vigilància.

Durant aquest període de vigilància, els agents van observar un moviment constant de persones entrant i sortint del domicili, amb estadesbreus. A més, van identificar diversos individus que, després de visitar l'habitatge, portaven substàncies estupefaents. El 28 de febrer, es va dur a terme una operació d'entrada i perquisició al domicili esmentat, durant la qual es van confiscar 235 dosis de cocaïna, 149 dosis d'heroïna i un total de 5.440euros en efectiu.

Una dona i un home residents al domicili investigat van ser arrestats, juntament amb un tercer home que col·laborava en l'activitat delictiva. Finalment, també s'ha detingut una quartapersona, també implicada en la distribució i venda de substàncies estupefaents.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions relacionades amb aquest cas. Els detinguts passaran a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Tortosa en les pròximes hores.