Tarragona Impulsa ja té a punt el programa d'acceleració empresarial TGN Start-Up

Les empreses interessades poden presentar-se a la convocatòria del 4 al 23 de març

El programa d'acceleració empresarial TGN Start-Up està impulsat per Tarragona Impulsa.
El programa d'acceleració empresarial TGN Start-Up està impulsat per Tarragona Impulsa. | Tarragona Impulsa
29 de febrer del 2024
Actualitzat a les 14:26h
Tarragona Impulsa, el servei de formació, ocupació i empresa de l'Ajuntament de Tarragona, obre aquest dilluns 4 de març les inscripcions per al programa d'acceleració empresarial TGN Start-Up. Aquesta és una convocatòria adreçada a noves empreses o projectes emprenedors que ofereixin solucions innovadores o de base tecnològica al voltant de sectors o reptes detectats com a estratègics per a la ciutat.
 
En concret, el programa identifica com a àmbits la governança de ciutat; el patrimoni, la cultura i el turisme; la capacitació i la inclusió social; l'economia blava; l'economia verda i circular; i les tecnologies de la salut. Tot i això, la convocatòria és també oberta a altres propostes innovadores que donin resposta a una necessitat de mercat.
 

Acompanyar les start-ups en el procés de creixement o de sortida al mercat

L'objectiu del programa és acompanyar les start-ups en el seu procés de sortida al mercat o el seu creixement, oferint-los networking amb l'ecosistema de start-ups del territori i capacitació en aspectes com el model de negoci i l'estratègia, la gestió de grups, els aspectes legals, el màrqueting i les vendes o les finances.

A més, el programa preveu tres premis econòmics de fins a 4.000 euros. Les empreses interessades poden presentar-se a la convocatòria del 4 al 23 de març. A partir d'aquí, del 25 al 28 de març de 2024 es farà un procés de selecció de participants. Finalment, el programa es desenvoluparà d'abril a juliol i el seguiment es farà de setembre a novembre.
 

Continuació de Tarragona Open Future

TGN Start-Up és un programa íntegrament realitzat i finançat per Tarragona Impulsa per donar continuïtat a Tarragona Open Future, el programa d'acceleració empresarial impulsat per Telefónica en diferents municipis espanyols. Acabat el període de vigència del programa a Tarragona, l'Ajuntament ha decidit donar continuïtat al programa amb recursos propis pel valor estratègic de la proposta.
 
Per això, l'Ajuntament, a través de Tarragona Impulsa, destina enguany 25.000 euros (13.000 per a la gestió i 12.000 més en premis) a donar continuïtat al programa, que compta amb una nova imatge, a més del canvi de nom.