Atrapen a Alforja un pederasta fugitiu de la justícia des de feia quatre anys

L'home de 51 anys vivia en una masia aïllada amb autoabastiment per evitar sortir a l'exterior

Va ser localitzat en una masia aïllada als afores d'Alforja.
Va ser localitzat en una masia aïllada als afores d'Alforja. | Mossos
29 de febrer del 2024
Actualitzat a les 16:01h
Els Mossos d'Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Reus van detenir el dimecres 28 de febrer un home de 51 anys a l'Alforja, que tenia una ordre de detencióestatal i europea per delictes continuats contra la llibertatsexual a menors.

El presumpte pederasta vivia amagat i aïllat en una masia als afores d'Alforja. Amb la finalitat d'evitar ser localitzat per les autoritats, vivia en unes instal·lacions equipades amb plaquessolars i altres recursos d'autoabastiment que li permetien portar una vida amb el mínimcontacteexterior.

L'ordre de detenció estava vigent des del 2020, data del judici que es va celebrar contra ell per delictes d'abusossexuals continuats contra menors perpetrats l'any 2015 a Vendrell. A més, l'any 2021, es va emetre una ordreeuropea de detenció per facilitar la seva localització en cas de sortida de l'estat.

Aquest dimecres, gràcies a noves investigacions i recollida d'informació des de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Reus, es va poder localitzar la masia on residia l'individu. Aquesta informació, obtinguda a primera hora de la tarda, va desencadenar un dispositiu policial immediat que, en menys d'una hora, va culminar amb la detenció de l'individu. El detingut serà posat a disposiciójudicial en les pròximes hores.