Roben la bossa a una dona al Vendrell i acaben estavellant el cotxe en què fugien

Un dels lladres ha estat detingut, mentre que el segon ha aconseguit fugir del lloc dels fets

Els agents dels Mossos han detingut un dels dos lladres del Vendrell.
Els agents dels Mossos han detingut un dels dos lladres del Vendrell. | TarragonaDigital
29 de febrer del 2024
Actualitzat a les 16:27h
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dijous 29 de febrer un home de 46 anys com a suposat autor d'un delicte de robatori al Vendrell. L'arrestat anava acompanyat d'un segon individu que ha aconseguit fugir dels agents de la policia catalana, segons ha informat el Diari de Tarragona.

Els fets han tingut lloc poc després del migdia, a la sortida d'un supermercat del barri de França de la capital del Baix Penedès. Els dos delinqüents han esperat la sortida d'una dona i mentre un d'ells la distreia, l'altre ha aprofitat per robar-li la bossa i fugir del lloc.
 

Els lladres han acabat estavellant el seu cotxe en una torreta de ferro

Els dos individus han pujat en un vehicle i han marxat del lloc del lloc, mentre una patrulla de Mossos d'Esquadra els ha perseguit. Finalment, el cotxe dels lladres ha xocat contra una torreta de ferro. El conductor ha estat detingut pels agents, mentre que l'altre delinqüent ha aconseguit fugir.

La bossa robada ha estat recuperada i retornada a la seva propietària. Segons el citat mitjà, en el seu interior hi havia objectes amb un valor superior als 400 euros, motiu pel qual la pena als individus podria ser de presó.