El Calafell i el Reus Deportiu s'acomiaden de la Champions amb derrota

Els dos equips del Camp de Tarragona diuen adeu a la WSE Champions League 2023-2024 perdent els seus partits. El Calafell s'ha quedat sense opcions perdent a casa contra el Benfica

El Camp de Tarragona es queda sense representants a la Champions
El Camp de Tarragona es queda sense representants a la Champions | WSE Champions League
29 de febrer del 2024
Actualitzat el 01 de març a les 0:23h
El Parlem Calafell i el Reus Deportiu Virginiass'han acomiadat de la WSE Champions League amb una doble derrota. Els ganxets han perdut a la pista de l'Sporting (3-2) mentre que els del Baix Penedès, els únics que tenien quelcom en joc aquest vespre, han caigut a casa (0-3) davant el Benfica. Els roig-i-negres acaben la fase de grups com a cuers amb només tres punts i els verds han finalitzat tercers amb només cinc.

El Calafell, sense opcions reals

Els homes dirigits per Ferran López s'acomiaden de la màxima competició continental després de no poder complir amb el seu objectiu: guanyar. El Calafell depenia d'un triomf propi i un cop de mà del Reus. Malauradament per als interessos calafellencs, no ha arribat ni una cosa ni l'altra. Els portuguesos s'avançaven al Joan Ortoll en el minut 4 amb una diana de Pablo Álvarez i el mateix jugador no podia anotar una falta directa segons després.

Els verds s'han quedat sense opcions després de no poder guanyar el seu partit Foto: WSE Champions League

El Calafell ha buscat l'empat però només ha pogut veure com Ordóñez, en el minut 30, anotava el 0 a 2. El resultat a la pista de l'Sporting tampoc afavoria i les opcions de jugar la següent fase eren una quimera. Manrubia, en el minut 37, anotava el 0 a 3 definitiu que elimina als del Baix Penedès de la màxima competició continental.

Partit sense història a Lisboa

Pel que fa al Reus Deportiu Virginias, l'equip de Jordi Garcia ha perdut (3-2) en un duel que ha maquillat en els darrers cinc minuts. Ja sense opcions de res, el Reus encaixava el primer gol en el minut 4 mitjançant una diana del local Rafael Bessa. Una targeta blava a Canal en el minut 17 es transformava en el 0 a 2 de Souto. Tot i que Julià ha buscat retallar diferències de falta directa, el porter local Macedoho ha impedit.

Romero feia el tercer dels locals, que deixaven un 3-0 que els del Baix Camp no han pogut capgirar. Només ho han maquillat mitjançant un doblet de Ferran Giménez en 47 segons de diferència.

La pròxima cita d'ambdós equips serà la darrera a la lliga abans de la disputa de la Copa del Rei a Calafell. Serà diumenge a les 12.30 hores amb un Voltregà-Calafell i a les 16.00 hores amb un Reus-Rivas.