El COMEBE gestionarà temporalment el Poble Vell de Corbera d'Ebre

Agafa el relleu de l'Associació Poble Vell de Corbera d'Ebre, que va cessar la seva activitat fa pocs dies després de tres dècades

Imatge d'arxiu del Poble Vell de Corbera d'Ebre.
Imatge d'arxiu del Poble Vell de Corbera d'Ebre. | Ariadna Escoda/ACN
01 de març del 2024
Actualitzat a les 17:14h
El Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l'Ebre (COMEBE) s'encarregarà, de manera provisional, del Poble Vell de Corbera d'Ebre a partir d'aquest dissabte 1 de març. D'aquesta manera, el COMEBE agafa el relleu de l'Associació Poble Vell de Corbera d'Ebre i mantindrà l'espai obert a la ciutadania, per atendre les visites escolars programades per les pròximes setmanes, així com els usuaris en plena temporada alta de Setmana Santa.

Tant el conjunt del Poble Vell com l'interior de l'església Vella de Sant Pere es podrà visitar els caps de setmana i festius amb visites lliures, i de dimarts a divendres amb visites guiades. L'acord pres aquest dijous és només una solució temporal mentre Justícia i l'Ajuntament de Corbera d'Ebre concreten "solucions a llarg termini" per gestionar i conservar l'espai.

Cal recordar que l'Associació Poble Vell de Corbera d'Ebre, que durant 30 anys ha gestionat l'espai, va cessar la seva activitat el passat 24 de febrer per falta de relleu en la junta directiva, així com recursos i suport de l'Ajuntament i el Departament de Justícia.