Article

Troben un home mort i migdespullat prop d'una carretera al Vendrell

Fonts dels Mossos, que han obert una investigació per esclarir les circumstàncies del fet, asseguren que el cadàver tenia una maleta just al costat

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra
Un vehicle dels Mossos d'Esquadra | Blanca Blay / ACN
Nació
01 de març del 2024
Actualitzat a les 21:35h
Un home ha estat trobat mort i migdespullat aquest divendres al migdia a uns 10 metres del voral d'una carretera del Vendrell (Baix Penedès), segons ha avançat el mitjà El Caso i han confirmat a l'ACN els Mossos d'Esquadra.

Un veí de la zona que buscava espàrrecs ha trobat el cadàver i ho ha comunicat ràpidament en una comissaria de la policia catalana, que ha adreçat una patrulla a la zona i ha certificat la defunció. El cos policial ha obert ara una investigació per intentar esclarir les circumstàncies del succés.

L'home no presenta signes evidents de mort criminal, però hi ha coses estranyes a la zona on ha estat localitzat, com una maleta just al seu costat. Ara són les proves forenses les que hauran de determinar què és exactament el que ha passat i si s'ha d'investigar com a crim.

A hores d'ara, la recerca de l'ocorregut està liderada per la Unitat d'Investigació (UI) de la comissaria del Vendrell. Malgrat això, si s'acaba tractant com un crim, serà assumida per la DIC de la regió del Camp de Tarragona.

Tot i que no s'ha volgut donar gaire detalls -com és habitual en aquesta mena de casos-, fonts de la policia catalana sí que han precisat al citat diari que el mort podria ser un desaparegut al gener, tot i que encara no hi ha hagut confirmació oficial. De fet, encara es desconeix el nom i l'edat de la víctima.