Doble victòria abans de la Copa del Rei

El Reus Deportiu i el Calafell guanyen el Rivas i el Voltregà, respectivament, abans d'afrontar una nova edició de la Copa del Rei

Reus i Calafell guanyen els seus partits abans del torneig del KO
Reus i Calafell guanyen els seus partits abans del torneig del KO | @ReusDeportiu
03 de març del 2024
Actualitzat a les 19:55h
Doble alegria a l'OK Lliga després dels triomfs del Reus Deportiu Virginias i Parlem Calafell a la jornada 21. Els roig-i-negres no han suat per guanyar el Rivas (6-0) mentre que els verds han hagut de remuntar per endur-se una nova victòria de la pista del Voltregà (3-5). El Calafell tanca la jornada 21 ocupant la quarta posició (amb un partit menys) i el Reus el segueix a la cinquena posició amb 33 punts.

Golejada per la via ràpida

El Reus Deportiu Virginias de Jordi Garcia no ha patit gens per guanyar el seu partit. Tot i la comoditat del resultat final, s'ha hagut d'esperar al minut 13 de la primera meitat per a què Ferran Giménez anotés l'1 a 0. Dos minuts després seria Guillem Jansà qui ampliaria els marges respecte als madrilenys i no seria fins a l'equador del segon temps quan es confirmaria la còmoda golejada.

David Gelmà culminava una acció individual en el minut 35 per anotar el tercer i sentenciar el matx. Maxi Oruste se sumaria a la festa aprofitant un rebuig del visitant Castañer per fer el quart. Julià transformaria una falta directa en el minut 48 i Gelmà tancaria el triomf amb un sec llançament.

El Calafell remunta

Pel que fa al Parlem Calafell de Ferran López, ha tocat remuntar per sumar un nou triomf. Escala avançava els verds al minut 12, però el local Burgaya empatava en el minut 15 per deixar en safata la possibilitat d'avançar-se en el marcador. Teixidó ho aprofitava i feia el 2-1 en el minut 17, però Escala tornava a anotar per empatar en la jugada següent. No seria fins al minut 31 quan la insistència visitant trobaria el premi.

Jordi Ferrer feia el 2-3 en el minut 31 i Domènech només tardava un minut a fer el 2-4 que donava marge d'error als del Baix Penedès. Arnau Xaus donava mig triomf en el minut 42 i, tot i que el Voltregà retallava distàncies en el minut 47 amb un gol de Burgaya, no hi hauria temps per a més.

La pròxima cita d'ambdós equips serà a la Copa del Rei. Dijous a les 19.00 hores el Calafell s'enfrontarà al Noia i divendres a la mateixa hora el Reus Deportiu buscarà la sorpresa davant el Barça.