La neu complica el cap de setmana en zones de la Conca de Barberà i l'Alt Camp

Els Mossos han tallat la carretera de Rojals per deixar treballar la màquina llevaneu.

Imatge de l'entrada de Rojals, ahir
Imatge de l'entrada de Rojals, ahir | Ajuntament de Montblanc
04 de març del 2024
Actualitzat a les 9:51h
La matinada del dissabte al diumenge dia 3 de març ha deixat estampes ben hivernals a les cotes més altes de la Conca de Barberà i l'Alt Camp. En diverses zones la neu ha emblanquinat el paisatge i ha complicat la circulació i el trànsit de persones pels carrers i les carreteres.

Concretament, a la Conca de Barberà, diferents municipis com Forès, per sobre dels 900 metres, Savallà del Comtat a 800 metres, Passanant i Belltall o Rojals, que estan per sobre dels 700 metres d'altitud, així com Vilanova de Prades i Vallclara, han comptat amb gruixos de neu que ha comportat un allau de visitants per veure la primera nevada de l'hivern.

En el cas de Rojals, Protecció Civil ha hagut d'obrir la traça per garantir l’accés a la pedania. També els veïns i veïnes hi han treballat, llençant sal amb el tractor i la saladora per restablir la normalitat. Segons l'Ajuntament de Montblanc, s’han hagut de remolcar quatre cotxes que s’havien quedat creuats a la carretera i els Mossos han tallat la carretera durant un parell d’hores per deixar treballar la màquina llevaneu.

A l'Alt Camp, la nevada ha estat de menys intensitat. Tot i així, els municipis de Querol i Mont-ral han comptat amb una enfarinada important que ha deixat el paisatge ben blanc durant bona part de la jornada.