Atropellament greu al camí de Riudoms a Reus: un conductor drogat envesteix un vianant

La víctima va ser traslladada a l'hospital Joan XXIII de Tarragona amb un traumatisme cranioencefàlic

Els fets van tenir lloc al creuament del camí de Riudoms a Reus.
Els fets van tenir lloc al creuament del camí de Riudoms a Reus. | Facebook
04 de març del 2024
Actualitzat a les 10:04h
Una persona va haver de ser traslladada a l'hospital Joan XXIII de Tarragona aquest diumenge, 3 de març, amb pronòstic greu després de ser atropellada per un conductordrogat a Reus. Els serveis d'emergències van rebre l'avís del succés a les 17.40 hores, s'informava que un cotxe havia envestit una persona a l'encreuament que hi ha al camí de Riudoms.

Immediatament, es van activar diversos cossos de seguretat, entre ells tresefectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dos dels Mossosd'Esquadra, així com patrulles de la Guàrdia Urbana de Reus.

La policiareusenca va tallar el carrer, una interrupció del trànsit que va durar força estona i va causar gran expectació entre els veïns de la zona. Un cotxe que circulava per aquest carrer va atropellar una persona, per causes que s'investiguen.

Positiu en la prova de drogues

La Guàrdia Urbana de Reus va practicar la pertinent provad'alcoholèmia al conductor, el qual va donar negatiu. Tanmateix, en la prova de drogues, el conductor va donar positiu en cocaïna

El conductor va quedar denunciat administrativament, mentre que la víctima va haver de ser traslladada en estat greu a l'hospital Joan XXIII de Tarragona pel traumatismecranioencefàlic que va patir en l'atropellament.