El paquet amb sorpresa que la Guàrdia Civil va intervenir al polígon de Constantí

El paquet provenia d'una població holandesa i la Guàrdia Civil va detenir el seu destinatari, un veí del Vendrell

El paquet portava més d'un centenar de pastilles d'èxtasi.
El paquet portava més d'un centenar de pastilles d'èxtasi. | Guàrdia Civil
04 de març del 2024
Actualitzat a les 10:29h
Agents de la Unitat de Policia Judicial de la Comandància de la GuàrdiaCivil de Tarragona, especialistes en la lluita contra el narcotràfic, han detectat un cas de tràfic de drogues en què una persona era el destinatari d'un paquet postal sospitós. El paquet, que provenia d'una poblacióholandesa, tenia com a destinatari un resident d'una urbanització al Vendrell.

Després de diverses investigacions, els agents van confirmar la presència del paquet en una empresa de missatgeria al Polígon Industrial de Constantí. El Grup I de l'Equip de Delinqüència Organitzada-Antidroga de la Unitat de Policia Judicial va muntar un dispositiud'espera i va observar com el destinatarirecollia el paquet el passat 29 de febrer. Els agents van procedir immediatament a la seva detenció.

Un cop inspeccionat el paquet, es van trobar 127pastilles, que després de ser sotmeses a proves, van donar positiu per MDMA, conegut com a "èxtasi". Tant el detingut com les pastilles i les diligències policials van ser posats a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona, mentre s'espera l'autorització per enviar la substància intervinguda al Laboratori de Toxicologia i Ciències Forenses de Barcelona per a la seva certificació.