Comença l'Espai de l'Estudiant de Valls: horaris i novetats de l'edició de 2024

Obrirà dues tardes per al públic en general, tant el dimecres com el dijous, entre les 15.30 h i les 19.00 h, amb accés lliure i gratuït.

Una edició anterior de l'Espai de l'Estudiant
Una edició anterior de l'Espai de l'Estudiant | Cedida
05 de març del 2024
Actualitzat el 12 d'abril a les 11:58h

L'edició 2024 de l'Espai de l'Estudiant obrirà portes demà dimecres dia 6 de març a Valls. La sala Kursaal acollirà, en dos dies, tota la informació i l’oferta formativa d’estudis universitaris, cicles formatius, beques, allotjaments, preus, estudis de disseny, de màrqueting, d’idiomes o formació continuada, així com altres informacions i serveis d’interès especial per als joves.

Si l’edició de 2023 va sobrepassar la seixantena d’expositors, l’Espai de l'Estudiant d'enguany comptarà amb un total de 63 expositors d’arreu del territori català. Pel que fa al nombre de visitants, també en aquesta edició es batrà el rècord d’assistència, amb alumnes de 68 centres que han reservat ja la seva visita a través de la pàgina web, procedents de l’Alt i Baix Camp, l’Alt i el Baix Penedès, el Baix Ebre, la Conca de Barberà, el Montsià, el Priorat i el Tarragonès.

A qui s’adreça l’Espai?

L’Espai s’adreça, principalment, als alumnes de 4t d’ESO, Cicles Formatius i Batxillerat. Donat que l’Espai acull centres amb oferta de tallers ocupacionals i altres estudis no reglats, la visita és també interessant per als col·lectius que estan rebent una formació fora dels canals habituals.

Pel que fa a estudis universitaris i superiors, els interessats en màsters, postgraus, cursos d’especialització o formació permanent tenen també una cita amb l’Espai. Igualment l’oferta laboral, els serveis a la joventut i l’oferta d’idiomes amplia el ventall d’oportunitats per a públics diversos.
 

Imatge de l'Espai de l'Estudiant Foto: Cedida

 

Les novetats de 2024

Com a novetats d’enguany, l’Espai de l’Estudiant obrirà dues tardes per al públic en general, tant el dimecres com el dijous, entre les 15.30 h i les 19.00 h, amb accés lliure i gratuït.

Aquest 2024 s’ha posat en marxa un servei d’orientació en format de xerrada oberta a dubtes que tindrà lloc ambdues tardes a les 17:30 h, titulada «I després de l’ESO què?»; les dues sessions aniran a càrrec de l’orientadora Isabel Coronado. També en aquesta 24a edició el recinte del Kursaal comptarà amb el suport d’un Punt Lila a disposició de les persones visitants. 

L’Espai de l’Estudiant està organitzat pel Consorci Prouniversitari, una secció de l’Institut d’Estudis Vallencs, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls, la Diputació de Tarragona i la Generalitat de Catalunya, així com d’institucions i empreses compromeses amb el foment de la formació i l’ocupabilitat.

Arxivat a