Noves actuacions de millora en els parcs i zones verdes del Morell

La renovació del parc infantil i de la zona verda del carrer Bòbiles començarà de manera imminent

Imatge del parc infantil del carrer Bòbiles del Morell.
Imatge del parc infantil del carrer Bòbiles del Morell. | Google Maps
04 de març del 2024
Actualitzat a les 15:44h
L'Ajuntament del Morell ha situat ha situat la millora dels parcs i les zones verdes del municipi com una de les principals prioritats del pla de mandat. Entre les actuacions destacades hi ha la intervenció al carrer Bòbiles, amb la renovació del parc infantil i l'àrea verda situats a la zona, que començaran de manera imminent.

Abans de definir les accions concretes per aquest espai de lleure, s'ha realitzat una sessió amb les veïnes i els veïns que viuen més a prop de la zona afectada per tal d'escoltar les seves propostes, exposar-los el projecte i dur a terme millores.

L'alcalde, i regidor d'Urbanisme, Eloi Calbet, ha destacat que "la veu de les veïnes i els veïns és essencial, han de poder dir la seva i la nostra responsabilitat és proporcionar totes les eines perquè els projectes acabin responent a les necessitats de les persones que en faran ús".
 

Contracte de manteniment pels parcs del municipi

En la mateixa direcció de preservació de parcs i espai públic, s'ha tancat un contracte de manteniment que garantirà la conservació de tots els parcs del municipi, tant en termes del seu funcionament habitual com en termes de seguretat. "Volem que els parcs i les diferents zones verdes no només siguin segures, sinó que funcionin correctament i tinguin un manteniment regular", ha dit el regidor de Via Pública, Josep Maria Español.

Amb aquestes accions, el consistori del Morell "continua avançant en la seva aposta ferma per un entorn de lleure, salut i d'esbarjo cuidat i de qualitat, perquè tothom pugui gaudir de tots els espais i de l'entorn del municipi".