Atrapen dos joves que havien arrasat fins a set locals en un dia al Vendrell

Els joves van intentar fugir quan van veure la policia, però van ser atrapats

Els joves van entrar a robar en set establiments comercials.
Els joves van entrar a robar en set establiments comercials. | Mossos
04 de març del 2024
Actualitzat a les 16:35h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria del Vendrell han detingut dos homes, de 19 i 20anys, com a presumptes autors de set robatoris amb força a diversos establiments comercials.

Els fets van tenir lloc la matinada del 29 de febrer quan els agents van rebre un avís d'alarma d'un establiment ubicat al Passeig Marítim Joan Reventós del Vendrell. En arribar al lloc, van observar duespersones que portaven bosses grans i vestien de fosc, intentant allunyar-se ràpidament del local en què s'havia activat l'alarma.

La patrulla va aturar el vehicle dels sospitosos per identificar-los, però els dos homes van provar d'escapar corrents, sense èxit. En registrar el vehicle, es van trobar diverses ampolles de licor, begudes, oli, un telèfon mòbil i una tauleta, així com eines emprades habitualment en robatoris.

Després d'investigar la zona, es va descobrir que els dos detinguts havien forçatcincestabliments més. En tots els casos, van trencar els panys i tancaments per endur-se diversos objectes, inclosos els trobats durant l'escorcoll.

A més, se'ls va relacionar amb dos robatoris més que van tenir lloc horesabans en altres establiments del mateix municipi. Els detinguts van ser posats a disposiciójudicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell l'1 de març.