El Pot Petit portarà el seu espectacle de gran format per les festes de Santa Tecla

El popular grup infantil actuarà a l'Anella Mediterrània

05 de març del 2024
Actualitzat a les 10:18h
L'Ajuntament de Tarragona continua anunciant alguns detalls de la programació de la Festa Major de SantaTecla2024. En aquesta ocasió es tracta del concert d'un dels grups més populars de la música infantil catalana: el PotPetit.

La formació actuarà en el marc de la festa major tarragonina el pròxim 15 de setembre, a les 19.00hores, a l'AnellaMediterrània. El Pot Petit portarà el seu nou espectacle de granformat amb la BlackMusicBigBand, una actuació que comptarà amb una vintena de músics a dalt de l'escenari, acompanyats pels protagonistes del Pot Petit, en Pau i la Jana.

Els espectacles enfocats al públicfamiliar del Pot Petit combinen música, titelles i humor, mentre que la Black Music Festival és ua formació integrada per joves d'entre 16 i 25 anys que se centra en estils com el soul i el funk.

Les entrades per poder veure el PotPetit per les festes de SantaTecla es podran comprar a partir del 5 de març a les 12.00 hores a través de la pàgina web tarragonamusicfestival.com i tarracoarena.com. El preu és de 16euros (més despeses de gestió) i hi ha l'opció d'adquirir paquets familiars a partir de tres persones.

El concert serà inclusiu i posarà a disposició de les famílies el servei de bucle magnètic i motxilles vibratòries, així com llengua de signes catalana.