A la venda les entrades de la Setmana Medieval de Sant Jordi 2024 de Montblanc

El punt àlgid de la Setmana Medieval és, sens dubte, la Representació de la Llegenda de Sant Jordi

Imatge de la representació de Sant Jordi
Imatge de la representació de Sant Jordi | Associació Medieval
06 de març del 2024
Actualitzat a les 12:22h
L'Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi ja ha posat a la venda, aquest dimecres 6 de març, les entrades pels espectacles de pagament de la festa que enguany se celebrarà del 19 al 28 d'abril. Les entrades es poden adquirir a través del lloc web oficial.

Una de les novetats més esperades és l'espectacle Dracum Nocte que marcarà l'inici de la 37a edició de la Setmana Medieval. Amb una transformació completa des de la trama fins als personatges, i una nova ubicació a l'escenari del Foradot, aquesta representació experimentarà efectes de foc, llum i so per submergir els espectadors en una nit de misteri. Les entrades per a aquest espectacle del divendres 19 d’abril estan disponibles a un preu de 5 euros, amb una tarifa reduïda de 3 euros per a socis i sòcies.

El punt àlgid de la Setmana Medieval és, sens dubte, la Representació de la Llegenda de Sant Jordi, que tindrà lloc el dissabte 20 d'abril. Amb les seves tradicionals representacions nocturnes a les 21.15 h i a les 23.00 h a la part més alta de la muralla, El Foradot, aquesta història, amb un guió renovat des de l'any passat, captivarà a tots els espectadors. Les entrades per a aquest espectacle tenen un cost de 5 euros per als infants fins a 12 anys, 20 euros per als adults i 15 euros per als socis.

Pel mateix dissabte també es poden comprar ja al web, a un preu únic de 12 euros, les entrades per Les Nits Malignes. El mateix dia del concert es podran comprar per internet per 20 euros, però no hi haurà taquilla física. Enguany, els concerts de Les Nits Malignes, aniran a càrrec de Xavi Sarrià, CRIM i dels discjòqueis Pd Peting.

Segon cap de setmana

Durant el segon cap de setmana, concretament, el dissabte 27 d'abril a les 21.30 h tindrà lloc el Torneig Medieval Nocturn, un torneig que en la passada edició es va suspendre a causa de la pluja. El fossar de la muralla de Santa Tecla serà de nou l'escenari del Gran Torneig Medieval amb els cavalls com a protagonistes en una nit on el públic és també un gran protagonista. Les entrades per a aquest esdeveniment tenen un preu de 5 euros per als nens i nenes fins a 12 anys, 15 euros per als adults i 12 euros per als socis. 

Durant el darrer dia de la Setmana Medieval, el diumenge 28 d'abril, es durà a terme els Jocs Medievals a Cavall al fossar de la muralla de Santa Tecla a les 12 h, amb entrades disponibles per a la compra online a partir dels 8 anys per 5 euros i a 3 euros per als socis i sòcies.

Aquest any destaca l'aposta pels espectacles dirigits a un públic familiar i també lluirà la música en directe. El claustre de Sant Francesc acollirà bona part d'aquests espectacles de petit format i dirigits a un públic familiar, així, al llarg dels dos caps de setmana, es programaran multitud d'actes de petit format, de producció pròpia i també a càrrec de companyies que adapten els seus espectacles a la festa. Entre ells destaca l'espectacle infantil Cantata de la Llegenda de la Princesa i Sant Jordi que es representarà durant els dos caps de setmana. L’entrada per aquest espectacle és de 3 euros. Els menors de 4 anys tenen entrada gratuïta.

Un altre dels actes més esperats de la festa Medieval de Catalunya és el Sopar Medieval. El sopar se celebrarà el divendres 26 d'abril, a l'antiga església de Sant Francesc. A diferència dels altres espectacles, les entrades pel "Sopar Medieval" sortiran a la venda més endavant.