Noves protestes dels pagesos tornen a bloquejar l'AP-7 a Tarragona

Una seixantena de tractors i vehicles provoquen retencions i desviaments del trànsit entre Amposta i l'Ametlla

Una quarantena de tractors preveuen tallar l'AP-7 fins a mitjanit.
Una quarantena de tractors preveuen tallar l'AP-7 fins a mitjanit. | TarragonaDigital
06 de març del 2024
Actualitzat a les 12:13h
El sindicat agrari ASAJA i la PlataformaPagesa a les Terres de l'Ebre han tornat a tallar l'autopista AP-7 aquest dimecres al matí. Després de concentrar-se a primera hora al passeig de l'Arenal de l'Ampolla, una quarantena de tractors i una quinzena de vehicles i s'han desplaçat fins a l'autopista cap a les deu del matí.

Els pagesos han desplegatpancartes, inflables i també estris per coure menjar. La previsió és que el tall s'allargui fins a la mitjanit. La via està tallada en sentit nord entre l'Aldea i l'Ametlla de Mar i en sentit sud també es fan desviaments per l'N-340 entre Amposta i l'Ametlla. Segons dades del Servei Català de Trànsit, això ha provocat circulació amb congestió en uns dosquilòmetres per sentit.

ASAJA i la plataforma pagesa volen mostrar el seu rebuig als acords proposats fins ara a la TaulaAgrària. Amb la protesta, els pagesos reivindiquen que el Parlament aprovi aquest dijous requereix el canvi de nom del Departament i altres resolucions pendents. Critiquen la falta de mesures per garantir el relleu generacional i els preus justos.