La Franz Schubert Filharmonia porta a Tarragona el virtuós pianista Dmitry Iskhanov

La jove promesa ha passat per capitals com Nova York, Washington, Viena, Salzburg o Amsterdam

Imatge d'arxiu del pianista Dmitry Ishkhanov, que aquest dimarts 12 de març actua al Teatre Tarragona.
Imatge d'arxiu del pianista Dmitry Ishkhanov, que aquest dimarts 12 de març actua al Teatre Tarragona. | Franz Schubert Filharmonia
07 de març del 2024
Actualitzat a la 13:47h
Nova cita de la Temporada Simfònica 2023-24 al Teatre Tarragona amb la Franz Schubert Filharmonia, que presenta a la capital tarragonina Dmitry Ishkhanov, un dels joves pianistes que més estan destacant al circuitinternacional. La cita serà aquest dimarts 12 de març, a les 20.00 hores, i les entrades, a partir de 15 euros, es poden adquirir a les taquilles de l'equipament cultural tarragoní a través del següent enllaç.



Ishkhanov, nascut a Moscou l'any 2005, arriba a Tarragona després d'haver actuat amb gran èxit a Nova York, Washington, Viena, Salzburg o Amsterdam. En aquest sentit, la crítica s'ha mostrat entusiasmada amb el seu talent, nomenant-lo successor natural d'Evgeny Kissin o Grigory Sokolov.

Segons asseguren els experts, Ishkanov compta amb una "tècnica robusta i preciosista" on fa gala d'un "gran virtuosisme i musicalitat". 
 

Primera actuació a Espanya del jove pianista

L'actuació a la capital tarragonina serà la primera de Dmitry Ishkhanov a Espanya, on mostrarà la seva tècnica robusta i preciosista. Ho farà amb un programa de gran virtuosisme i musicalitat, que inclou peces de Rakhmàninov, Medtner, Prokófiev, Scriabin i Albéniz.

Després de pujar a l'escenari del Teatre Tarragona, el prodigiós pianista també actuarà a Barcelona on ja ha esgotat entrades de la mà de la Franz Schubert Filharmonia. Serà dimecres 13 de març al Sant Pau Recinte Modernista. Així mateix, la gira espanyola del pianista el portarà a Madrid i Gijón.