Nou engany en les indemnitzacions per les esquerdes: els veïns de Lilla encara no han cobrat

El Ministeri va donar un nou termini de pagament que ha tornat a incomplir, ja que va acabar al febrer

Gran i profunda esquerda al pati d'una casa de Lilla, pedania de Montblanc, amb el poble al fons.
Gran i profunda esquerda al pati d'una casa de Lilla, pedania de Montblanc, amb el poble al fons. | Núria Torres/ACN
07 de març del 2024
Actualitzat a les 11:11h
De nou, el Ministeri de Transports del Govern Espanyol no ha complert el compromís de pagament de les indemnitzacions de les esquerdes a Lilla. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, els veïns afectats, a data de 7 de març de 2024, no han cobrat ni un euro dels 700.000 promesos pels danys ocasionats en les obres de construcció del túnel de l'A-27.

El termini de pagament, segons havia afirmat el Ministeri de Transports durant el mes de desembre de 2023, va acabar el passat 29 de febrer. De fet, aquesta data era el segon termini que el Govern Espanyol va fixar després d'incomplir un primer termini que tampoc es va complir.

En aquest sentit, després d'exhaurir el temps d'aquest segon compromís, ni els veïns de Lilla ni l'Ajuntament de Montblanc tenen notícies de quan es farà efectiu el pagament, tot i que l'obra va ser inaugurada el passat mes d'octubre.

El nou incompliment ha augmentat la indignació i la crispació entre el veïnat de Lilla. Per aquest motiu, no descarten noves mobilitzacions, que es podrien dur a terme per Setmana Santa.