La policia incrementa la vigilància a les estacions: un detingut i diversos denunciats a Sant Vicenç de Calders

Fa menys d'una setmana un altre operatiu conjunt a les estacions de bus i tren de Tarragona va acabar amb tres detinguts i onze denunciats

El dispositiu s'emmarca en la col·laboració conjunta entre cossos de seguretat.
El dispositiu s'emmarca en la col·laboració conjunta entre cossos de seguretat. | PL El Vendrell
07 de març del 2024
Actualitzat a les 11:43h
Els cossos de seguretat van tornar a executar un dispositiu conjunt en una estació de tren a la demarcació de Tarragona. Aquest dimecres, 6 de març, l'operatiuconjunt entre la Policia Local del Vendrell, els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional va centrar-se en l'estació de tren de SantVicenç de Calders.

El balanç d'aquesta operació ha estat de 40identificacions, 5 denúncies per possessió de substàncies estupefaents, 3denúncies per tinença d'armes i 1detingut per qüestions relacionades amb estrangeria.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Christian Soriano, va destacar que el dispositiu és fruit de l'estratègia per incrementar la presència policial als carrers i barris del Vendrell amb la col·laboració amb altres cossos de seguretat.

Cal recordar que el divendres 1 de març es va efectuar un dispositiuconjunt entre els Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional, la Guàrdia Urbana de Tarragona i vigilants de seguretat a les estacions de tren i bus de la ciutat de Tarragona.

En aquell dispositiu es van efectuar un total de tres detencions i 11 persones van quedar denunciades, sis per tinença de substàncies estupefaents, dos per tinença d'armes blanques (navalles), dues denúncies per falta de respecte a l'autoritat i una denúncia per tinença i exhibició d'objecteperillós.