L'Hospitalet de l'Infant es converteix en la capital catalana del LEGO i el Playmobil

Arriba la segona edició de l'HospiBrick & Click, la fira conjunta de LEGO i Playmobil més gran de Catalunya

Es tracta de la segona edició de la fira HospiBrick & Click.
Es tracta de la segona edició de la fira HospiBrick & Click. | TarragonaDigital
07 de març del 2024
Actualitzat a les 12:00h
L'Hospitalet de l'Infant acollirà la segona edició de l'HospiBrick & Click, la fira conjunta de LEGO i Playmobil més gran de Catalunya, el cap de setmana del 16 i 17 de març al pavellóesportiu, situat al carrer Tivissa 6. Aquest esdeveniment és obert a tothom i l'entrada serà gratuïta.

Durant aquests dosdies, els visitants tindran l'oportunitat de gaudir de 15diorames de Playmobil i més de 60metresquadrats d'exposició de LEGO, muntats per membres de les associacions Somosclicks (Playmobil) i Hispalug (LEGO) de Catalunya, la Comunitat Valenciana, País Basc i Navarra. A més, hi haurà tres parades de venda de joguines i una zona de jocs amb bricks de LEGO. ASHOFI i diversos comerços locals també disposaran de parades al recinte firal, oferint productes relacionats amb la temàtica de la fira.

Les novetats de l'HospiBrick & Click 2024

Una de les novetats d'aquest any serà la presència d'un estand del Brick Club de Reus, un espaiterapèutic per a persones amb trastorns de l'espectre autista (TEA) de nivell 1-2, on es mostraran les creacions dels joves participants en sessions basades en el joc amb LEGO.

Els horarisd'obertura seran els següents: dissabte 16 de març, de 10 a 13.30 hores i de 17 a 21 hores, i diumenge 17 de març, de 10 a 13.30 hores i de 17 a 19 h. Cal destacar que, el dissabte de 16 a 17 hores, es reservarà una "horatranquil·la" per a persones amb neurodiversitat, amb una reducció de la intensitat lumínica i acústica del pavelló per tal de crear un ambient més relaxat.

Sorteig de 5 lots de productes Playmobil

A més, el diumenge a les 18 hores, es durà a terme el sorteig de 5 lots de productes Playmobil valorats en més de 600euros en total. Per participar en els sorteigs, s'haurà de recollir una butlleta del "Joc del busca click" a l'Oficina de Turisme de Cal Forn de l'Hospitalet de l'Infant o als comerços locals adherits a la campanya, omplir-la correctament i dipositar-la a l'estand de Comerç de la fira. Les butlletes també es podran obtenir durant els dies de la fira a l'estand esmentat.

Aquest joc consisteix a trobar sis figures gegants de Playmobil amagades als aparadors de 33 establiments comercials de l'Hospitalet de l'Infant. Aquells qui compleixin correctament la butlleta, rebran un Playmobil de regal, i si fan una consumició mínima de 40 euros a algun dels 17 bars i restaurants participants, rebran una bossa sorpresa de Playmobil.