El Calafell guanya al Noia als penals i ja és a semifinals de la Copa

Els verds han necessitat la mort sobtada als penals per segellar el bitllet per a les semifinals de la competició davant el Noia

El Calafell buscarà el bitllet per a la gran final per primer cop a la història
El Calafell buscarà el bitllet per a la gran final per primer cop a la història | RFEP
07 de març del 2024
Actualitzat a les 22:17h
El Parlem Calafell ha aconseguit classificar-se per a les semifinals de la Copa del Rei després d'imposar-se al Noia a la tanda de penals. Els homes dirigits per Ferran López han empatat (3-3) al final dels 50 minuts i no han pogut segellar el triomf fins als penals. Jepi Selva, autor de les dianes de la victòria, ha fet esclatar d'alegria un Pavelló Joan Ortoll que jugarà dissabte contra el guanyador del Sant Just-Alcoi.

Intercanvi de cops

Noia i Calafell han disputat el partit que havien promès: un encontre emocionant, vibrant i amb espectacle dins i fora de la pista. Un duel que s'ha convertit en un intercanvi de cops que ha començat en el minut 7 amb l'1 a 0 de Bargalló, qui ha culminat una jugada individual amb un llançament que Camps no podia rebutjar. La reacció verda no arribaria fins al final del primer temps. Primer era Costa, en pròpia porteria, qui empatava el matx en el minut 22 després d'una jugada de Miras. I un minut després era el mateix Miras qui superava Blai Roca amb un llançament llunyà.

Els jugadors han festejat la classificació per a les semifinals Foto: Esport3

No seria fins al minut 32 quan la insistència d'un Noia batallador trobaria el premi. Aprofitant la superioritat numèrica per una blava a Ferrer, Esteller anotava l'empat (2-2). Arnau Xaus s'encarregava d'avançar el Calafell al marcador després d'una falta directa en el minut 33 però Rovira, en un contraatac, situava el 3-3 en el minut 42 que acabaria forçant la pròrroga. En el temps extra, cap dels dos conjunts ha pogut veure porteria i el matx s'ha decidit des del punt de penal.

Jepi Selva anotava el primer llançament i Xavi Rovira empatava l'encontre en el darrer intent dels de Sant Sadurní. Ja a la mort sobtada, Selva tornava a tenir èxit superant Roca però Rovira no podia repetir davant Camps i el porter calafellenc feia esclatar el Joan Ortoll davant una classificació per a semifinals que portarà l'equip del Baix Penedès a jugar dissabte a les 16.15 hores contra el guanyador del Sant Just-Alcoi.

FITXA TÈCNICA
Noia Freixenet

Roca, esteller, Salvadó, Bargalló i Morales. A la banqueta: Marimon, Rovira, Mendes, Gabarró i Costa
Parlem Calafell
Camps, Xaus, Ferrer, Selva i Miras. A la banqueta: Solans, Domenech, Vives, Escala i Pascual
Targetes blaves
Per a Morales (Noia) i per a Ferrer (Calafell)
Àrbitres
Miguel Díaz i Jonathan Sánchez
Incidències
Primer matx dels quarts de final de la Copa del Rei disputat al Pavelló Joan Ortoll de Calafell