El Port de Tarragona inaugura una exposició de l'artista lleidatà Joseph Mastuset

La mostra «Trobades amb l'Etern» es pot visitar fins al 7 d'abril al Tinglado 1 del Moll de Costa

La mostra es pot visitar al Tinglado 1 del Moll de Costa fins al pròxim 7 d'abril.
La mostra es pot visitar al Tinglado 1 del Moll de Costa fins al pròxim 7 d'abril. | Port de Tarragona
08 de març del 2024
Actualitzat a la 13:20h
El Port de Tarragona va inaugurar aquest dijous 7 de març l'exposició 'Trobades amb l'Etern', de l'artista Mastuset, que es pot visitar fins al 7 d'abril al Tinglado 1 del Moll de Costa. Les persones assistents van poder gaudir d'una mostra artística diferent que pretén transmetre diverses reflexions sobre la fugacitat de la bellesa.

L'exposició, amb entrada lliure, es pot visitar de dimarts a dissabte de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores —les 20 hores a partir de l'1 d'abril—. La mostra també estarà oberta els diumenges i festius d'11 a 14 hores, mentre que els dilluns romandrà tancada.
 

La mostra

'Trobades amb l'Etern: Reflexions sobre la fugacitat de la bellesa' és una emocionant exposició, on l'artista Mastuset convida a explorar la bellesa efímera revelada en la naturalesa a través de diferents mitjans artístics. La mostra reuneix una dotzena de pedres i les seves rèpliques en escultures de bronze, una vintena de pintures d'oli sobre planxes de coure i una selecció de fotografies de dues diferents sèries.

En aquesta exposició, Mastuset desafia les percepcions convencionals de l'art. En destacar objectes aparentment insignificants, l'artista vol reflexionar sobre la bellesa d'allò quotidià i a qüestionar les percepcions tradicionals del que és valuós en l'art.

En la mostra es troben també fotografies de formes creades per la llum solar a través de l'aigua, reflectides en una superfície. Aquestes imatges són especialment captivadores perquè recorden la capacitat sorprenent que té la naturalesa per a crear experiències visuals úniques.
 

Un artista amb una àmplia trajectòria

Joseph Mastuset, nascut a Linyola l'any 1954, té una àmplia trajectòria exposant en diverses sales europees i, ell mateix es defineix com una persona que no fa art, sinó que l'art, l'art sorgeix, emergeix, és l'atzar, la Natura, la Bellesa qui és revela i és manifesta i ell és l'instrument.

L'artista lleidatà aplica aquest concepte a la pintura, l'escultura, la fotografia i a qualsevol altre medi que sorgeixi.