ERC torna a carregar contra el govern Viñuales per la seguretat: «No funciona»

Els republicans critiquen que l'alcalde i la consellera Sonia Orts no hagin assistit a la Junta de Portaveus celebrada aquest divendres 8 de març per tractar el crim de Campclar

Imatge de dos agents dels Mossos d'Esquadra al lloc en què es va produir el crim.
Imatge de dos agents dels Mossos d'Esquadra al lloc en què es va produir el crim. | ACN
08 de març del 2024
Actualitzat a les 16:14h
L'assassinat d'un home a Campclar el passat diumenge 3 de març continua marcant bona part de l'actualitat a la ciutat de Tarragona. Aquest divendres 6 de març, mentre un centenar de persones es manifestava davant l'Audiència Provincial demanant "justícia", l'Ajuntament de Tarragona celebrava una Junta de Portaveus.

En aquesta reunió, no hi han estat presents ni l'alcalde de la ciutat, Rubén Viñuales, ni la consellera Sonia Orts. El Grup Municipal d'ERC, a través de la portaveu, Maria Roig, ho ha criticat, assegurant que "han deixat plantada a tota l'oposició en una nova mostra de menysteniment institucional".

Els republicans han traslladat a la portaveu del govern municipal, Sandra Ramos, que "no poden escudar-se en excuses, assenyalant a la Generalitat", alhora que han exigit que "entomin la situació". Maria Roig també ha recordat la moció sobre seguretat aprovada el passat mes de febrer, demanant el seu compliment.
 

"Aquesta és la segona mort violenta al barri de Campclar en els darrers mesos"

Esquerra ha assenyalat que "fa mesos" que alerten al govern municipal que "la seguretat a Tarragona no funciona i les dades ho demostren". En aquest sentit, han recordat que "aquesta és la segona mort violenta al barri de Campclar en els darrers mesos i la quarta a la ciutat".

Finalment, ERC ha proposat una manifestació unitària a Campclar per "rebutjar el fet ocorregut diumenge passat i qualsevol acció de violència, la concentració vol tenir un caràcter unitari a favor de la pau i de la convivència".