Un mort i dos ferits, entre ells un menor, en un xoc a la carretera entre Reus i Constantí

Dos vehicles han xocat frontalment i hi ha diverses persones ferides

L'accident ha tallat la carretera.
L'accident ha tallat la carretera. | TarragonaDigital
08 de març del 2024
Actualitzat a les 19:17h
Tarda molt complicada a les carreteres de Tarragona. Poc després que es confirmés un accidentmortal a la C-51, a l'Alt Camp, la carretera que uneix Reus i Constantí ha estat l'escenari d'un altre accident de gravetat on dosvehicles han xocatfrontalment.

Els serveis d'emergències han rebut l'avís de l'accident a la TV-7211 a les 17.30 hores. Concretament, l'accident s'ha produït al quilòmetre 4,8, al terme municipal de Constantí. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, un cotxe i una furgoneta haurien xocat frontalment.

A conseqüència, s'ha tallat la carretera i s'han activat fins a cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

A causa de l'accident hi ha hagut una persona que ha mort i dues més que han resultat ferides de diversa gravetat, entre elles una menor. La nena ha estat traslladada a l'hospital JoanXXIII de Tarragona i un altre dels ferits a l'hospital SantJoan de Reus. La conductora del vehicle, una veïna de la Selva del Camp de 51anys, ha estat la víctima mortal. El conductor de la furgoneta ha resultat ferit menys greu.