Antònia Font omple el Teatre Fortuny de Reus dos dies consecutius

El Festival Accents culmina el seu desè aniversari de la millor manera amb dos dies d'entrades esgotades per la formació mallorquina

Antònia Font fa vibrar el Fortuny a Reus dos dies seguits
Antònia Font fa vibrar el Fortuny a Reus dos dies seguits | Laia Solanellas
11 de març del 2024
Actualitzat a les 9:35h
Capbutacabuida i tota la predisposició del món per vibrar amb AntòniaFont durant dos dies consecutius. Aquest ha estat el panorama al TeatreFortuny de Reus amb motiu del desè aniversari delFestivalAccents, i és que en el moment en què van sortir a la venda les entrades pel dobleconcert dels mallorquins a la capital del Baix Camp, l'èxit va quedar ben palès. En qüestió d'hores, la primera sessió va esgotarentrades i poc després es va anunciar una segona actuació consecutiva que també va arrasar.

El retorn d'AntòniaFont fa poc més d'un any va ser un dels esdeveniments més esperats en el panoramamusical català i aquest cap de setmana Reus ha estat un espectador de luxe tot vibrant amb els clàssics dels mallorquins com Astronauta Rimador o Viure Sense Tu, així com temes del seu últimtreball, Oh la la o Un Minut Estroboscòpica.

Un PauDebonpletòric i inquiet ha sabut aixecar de les butaques el públic del Fortuny en dos concerts amb un ritme totalment ascendent que ha culminat amb el valscatàrtic de Vitamina Sol o les rimes de Clint Eastwood des del galliner.

Les millors imatges dels concerts d'Antònia Font a Reus