L'Espluga de Francolí acollirà el Dia de les Esquadres del Camp de Tarragona

Els actes es desenvoluparan al Teatre del Casal i al Jardí dels Francolins.

Aragonès i Elena, en el Dia de les Esquadres
Aragonès i Elena, en el Dia de les Esquadres | Norma Vidal
11 de març del 2024
Actualitzat a les 16:11h
L'Espluga de Francolí acollirà el 25 d'abril el dia de les Esquadres al Camp de Tarragona. Concretament, es preveu l'assistència de més de 900 membres dels Mossos d'Esquadra i dels seus familiars.

En aquesta edició es durà a terme un reconeixement a més de 200 agents, es farà una exposició de vehicles i d'eines de treball i la diada comptarà amb la participació de la unitat canina del cos. Els actes es desenvoluparan al Teatre del Casal i al Jardí dels Francolins

Cada any el cos de Mossos d’Esquadra reconeix les actuacions meritòries dels membres del Cos, dels d’altres cossos policials, i de representants de l'àmbit de la judicatura i de la societat civil.

En aquest sentit, és un reconeixement a la professionalitat dels membres del Cos, que molt sovint realitzen actuacions meritòries més enllà de les seves obligacions professionals, i a la col·laboració que altres cossos policials o organitzacions, entitats o persones de la societat civil realitzen amb el Cos de Mossos d'Esquadra per tal de contribuir en la tasca de garantir la seguretat del país.