L'Espai Jove de Valls convoca un concurs per escollir el nou logotip

Les propostes es podran presentar fins al 20 de març

Imatge del nou Espai Jove
Imatge del nou Espai Jove | Cedida
11 de març del 2024
Actualitzat a les 16:51h
L'Ajuntament de Valls convoca un concurs per trobar el logotip oficial del nou Espai Jove de la ciutat. El jovent interessat a participar en aquest nou projecte té aquest mes de març per presentar-s'hi, una iniciativa que donarà la possibilitat de ser l'autor del futur logotip representatiu del nou equipament juvenil. Aquesta serà una oportunitat única per a tots els i les joves.

Des de l'Ajuntament de Valls es vol posar en valor l'Espai Jove un equipament pròxim i polivalent situat al Centre Històric, on s'ubiquen serveis i activitats per acompanyar en el procés de creixement personal i d'emancipació al jovent de la ciutat, donant suport en àmbits com el laboral, l'educatiu o el benestar emocional. L'Espai jove permet ampliar els serveis municipals de joventut fent-lo el motor d'activitat juvenil, ja que, a més de millorar l'assessorament i l'atenció individualitzada als joves, està obert també a les entitats i pot acollir tota mena d'actes culturals i lúdics.

Fins al 20 de març a les 23:59 h es podran enviar les propostes del logotip per a l'Espai Jove, de les que s'escolliran les 3 finalistes que s'anunciaran el dia 25 de març a través de les xarxes socials de VallsJove. Aquests/es tres finalistes, hauran de dissenyar un altre logotip, explicant el seu contingut amb un breu escrit exposant el que representa el seu model i el més important, el missatge que volen transmetre amb la seva creació. El 3 d'abril es farà la revelació dels logotips finalistes i fins al 10 d'abril tots els i les joves de Valls i de la comarca podran votar i escollir el guanyador. Per participar en l'elecció del logotip Vallsjove informarà com fer-ho a través de les seves xarxes socials. Finalment, el dia 12 d'abril es revelarà el disseny del logotip vencedor.

Per participar en el concurs s'ha de tenir entre 18 i 35 anys, ja que es vol donar l'oportunitat de crear el logotip als joves. També fer un escrit sobre què transmetrà el disseny, explicar breument la formació dels participants i tenir en compte que el disseny ha de representar els valors de l'Espai Jove, que són transformació, dinamisme, inclusió i benestar integral.