«Milers d'espurnes», el nou tema autobiogràfic dels calafellencs Buhos

El tema, que compta amb la col·laboració de Las Migas, narra la vida del cantant del grup, Guillem Solé

Es tracta del tema més autobiogràfic de la formació Buhos.
Es tracta del tema més autobiogràfic de la formació Buhos. | TarragonaDigital
12 de març del 2024
Actualitzat a les 9:31h
Buhos ha publicat la cançóMilers d'espurnes (Halley Records), una autobiografia cantada en la qual el calafellenc GuillemSolé, veu i cara visible del grup, explica tota la seva històriavital des de ben petit fins a l'actualitat.
 

Com si fos un joc, Milersd’espurnes s’ha construit amb diferents productors a diferents estudis de gravació i amb una multitud d'instruments, on destaquen Pep Saula, Genís Trani i David Rosell. Han col·laborat amb la cançó Las Migas. "Vull tornar a jugar sense samarreta. Vull descobrir altra vegada el món. Fer un verset i que m'esclati la llibreta,i anar corrent a beure de la font (…) Vull tornar a ser un poeta i vull deixar de ser famós", canta Solé.

El grup de Calafell, autor de temes com Barcelona s'il·lumina, Volcans o El món de veritat, acaben de tornar d’una gira per França, Madrid, Bilbao, Saragossa, Londres, Haarlem, Utrecht, Rotterdam i Milà, i seguirà ara amb diverses dates fins a l’agost que els portaran pel Barcelona Motorfest a Montmeló, el Viña Rock a Villarobledo, el Cabró Rock a Vic o el Pirata Beach Festival de Gandia.