Degustacions i tast de vins per celebrar el 7è aniversari del nou Mercat Central de Tarragona

El Mercat Central també prepara la Pasqua amb 12 pollets repartits pels passadissos i una postal per als infants

El Mercat Central de Tarragona celebra el setè aniversari del nou edifici.
El Mercat Central de Tarragona celebra el setè aniversari del nou edifici. | David Oliete
12 de març del 2024
Actualitzat a la 13:49h
El dissabte, 16 de març, se celebren 7 anys des de la inauguració del nou edifici del MercatCentral, i per commemorar aquesta ocasió s'ha organitzat una degustaciópopular i un tast de vins obert a tota la ciutadania.

A partir de les dotze del migdia, l'OPP PeixBlau Tarragona prepararà 500 racions de fideuada i 500 de seitófregit a la plaça Corsini. Els tiquets per a les racions es lliuraran de manera gratuïta amb compres superiors a 30 euros a les parades del Mercat entre les 8.30 i les 11.00 hores del matí. Després d'aquest horari, els tiquets es podran adquirir per 3 euros a la mateixa plaçaCorsini fins a exhaurir existències. Aquesta activitat forma part de la campanya 'Peix de Tarragona, tot un gust'.

A la tarda, de 18.30 a 20.30 hores, l'interior del Mercat Central acollirà un tast de vins de les quatre D.O. de la demarcació de Tarragona, conduït per l'enòleg tarragoní Pol Aluja. Els participants podran degustar els vins acompanyats de productesgastronòmics de la parada Albert Ribot del Mercat. Les entrades per a aquest tast tenen un cost de 25 euros i es poden adquirir a www.entradium.com. També hi haurà una segonasessió el dissabte 27 d'abril.

La presidenta de l'empresa de Mercats i consellera de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona, Montse Adan, ha destacat el Mercat com un "espaiclau" per a la ciutat durant la presentació de les activitats de l'efemèride.

Preparació per Pasqua al Mercat Central

Després de la celebració del 7è aniversari, el Mercat Central es prepara per a la Pasqua. Aquest any, 12pollets de Pasqua de gran format conformaran una gimcana pels passadissos i parades del Mercat, per entretenir els més petits.

A més, s'han dissenyat postals de Pasqua que els paradistes distribuiran als nens perquè puguin expressar els seus agraïments als padrins i padrines. Les il·lustracions dels pollets s'han realitzat per l'il·lustrador tarragoní Edu Polo.