Montblanc fa una consulta pública per regular la figura de l'alcalde de les pedanies

Regularà les funcions i obligacions del càrrec de les pedanies de La Guàrdia dels Prats, Lilla, Rojals, Prenafeta i El Pinatell.

Imatge de l'edifici de l'Ajuntament de Montblanc
Imatge de l'edifici de l'Ajuntament de Montblanc | Albert Oliva
15 de març del 2024
Actualitzat a les 10:18h
L'Ajuntament de Montblanc ha iniciat una consulta pública prèvia a l'elaboració del reglament que ha de servir per regular la figura de l'alcalde o alcaldessa de les pedanies de Montblanc. 

Aquest document regularà les funcions i obligacions del càrrec de les pedanies de La Guàrdia dels Prats, Lilla, Rojals, Prenafeta i El Pinatell. També regula la durada del càrrec, qui pot votar o qui es pot presentar a les eleccions. És la primera vegada que es realitza un document d'aquestes característiques, ja que fins ara cada pedania tenia un sistema propi.

L'Ajuntament ja ha fet reunions amb els veïns per consensuar el document, i ara s'obre un període de consulta pública per poder rebre propostes. Un cop fet el document, es portarà al ple i després s'obrirà un nou torn d'al·legacions. S'espera que abans de l'estiu pugui estar llest el document per, després, poder convocar eleccions a les pedanies

Les propostes es poden enviar fins al 10 d'abril al correu [email protected].