Una explosió de gas en un vaixell del Port de Cambrils deixa dos ferits

Els mecànics que estaven reparant l'embarcació han patit cremades de diferent gravetat

Un dels ferits ha estat traslladat en helicòpter a Barcelona
Un dels ferits ha estat traslladat en helicòpter a Barcelona | TarragonaDigital
15 de març del 2024
Actualitzat a les 14:26h
Una explosió de gas ha provocat un greu accident al moll de Cambrils aquest matí de divendres 15 de març, al voltant de les 10 hores. Segons ha avançat la Revista Cambrils, dos mecànics estaven treballant en la reparació d'una de les embarcacions que hi estan amarrades, quan l'incident s'ha produït en la sala de màquines.

Un dels dos afectats ha patit cremades de considerable gravetat, a la cara, els braços i les mans, i ha sigut traslladat per l'helicòpter d'Emergències fins a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona. S'ha procedit a l'evacuació des de l'aparcament de la Confraria de Pescadors.

Una ambulància ha traslladat l'altre treballador, amb ferides menys greus, a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat dues dotacions dels Bombers, de la Policia Local, Mossos d'Esquadra i SEM. Tots dos afectats per l’explosió eren treballadors d’un taller mecànic de l’Ametlla de Mar i serien parents.

El Diari de Tarragona apunta, també, que l'acumulació de gasos pel procediment de soldadura en els treballs al motor hauria estat la causa de la deflagració que ha provocat les cremades de segon grau.