Jornada caòtica a l'AP-7 amb cues de fins a 14 quilòmetres per l'accident al Vendrell

La víctima mortal de l'accident de dissabte no va poder ser excarcerada fins el diumenge a quarts de set de la tarda

Imatge del camió accidentat que es va retirar diumenge.
Imatge del camió accidentat que es va retirar diumenge. | TarragonaDigital
18 de març del 2024
Actualitzat a les 8:50h
Jornada totalment caòtica a l'AP-7 durant el diumenge 17 de març. L'accident mortal que va tenir lloc el dissabte, a l'altura del Vendrell, entre un camió, un camiógrua i un turisme avariat va provocar que el primer camióaccidentat quedés atrapat al voral de l'autopista. Això va requerir una complexa tasca per retirar el vehicle que es va allargar durant gairebé tota la jornada de diumenge amb talls a la via que van provocar cues de fins a 14quilòmetres.

A més, el conductor del camió —la víctima mortal— va continuar a l'interior del vehicle fins a quarts de set de la tarda, moment en què ja es va poder retirar el vehicle atrapat i es va poder excarcerar la víctima.

Els mossos investiguen l'accident al Vendrell

El conductor del camió va morirdissabte en l'accident a l'AP-7 al Vendrell. Els Mossos van rebre l'avís a les 21.40 hores per un sinistre al quilòmetre 218,1 de la via. Per causes que s'investiguen, un camió va impactar per fregament lateral amb un camiógrua que estava carregant un turismeavariat.

A conseqüència del xoc, el camió va sortir de la via i va bolcar. El conductor del camió va morir i l'acompanyant va resultar ferit crític. Aquest va haver de ser excarcerat i traslladat a l'Hospital Joan XXIII. Pel que fa al cadàver del conductor, no es va poder excarcerar fins dos quarts de set de la tarda del diumenge, aproximadament. Tres persones d'altres vehicles també van resultar ferides: una greu, una menysgreu i una lleu.