Pira presenta els actes de la Setmana Santa cultural

Els actes començaran el dilluns dia 25 de març

Imatge del campanar de Pira
Imatge del campanar de Pira | Cedida
18 de març del 2024
Actualitzat a les 10:04h
La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Pira i l'Oficina Jove de la Conca de Barberà han presentat les activitats per al jovent de la població durant les vacances escolars de Setmana Santa.

El dilluns dia 25 de març, a les 11 del matí al Casal Pirenc, tindrà lloc el taller per a joves a partir de 12 anys Estimar no fa mal sobre la construcció de relacions sanes, conduït per Laura Anglès i Maria Pérez, dels serveis del SIAD i SAI del Consell Comarcal.

A continuació tindrà lloc una visita guiada a les dependències de l'Ajuntament de Pira a càrrec de la regidora de Joventut, Míriam Pijoan.

El dimarts dia 26 de març, a les 11 del matí, al Casal Pirenc, i amb el lema A la taula d'en Bernat, qui no hi és, no hi és comptat tindrà lloc una Trobada de Joves de Pira, amb l'objectiu de conèixer de primera mà les seves inquietuds i necessitats, per tal de començar a documentar el nou Pla Local de Joventut de Pira 2025-2028.

La trobada de joves es treballarà a partir de dues franges d'edat, de 12 a 15 i de 16 a 35 anys. El fòrum de joves comptarà amb el guiatge de la tècnica de Joventut mancomunada del municipi i de les tècniques del programa Ocell de Foc del Camp.