Comença oficialment la Setmana Santa de Tarragona amb el pregó d'Arantxa Sagardoy

La ballarina i coreògrafa va destacar «l'emoció, tradició, història, devoció, art i comunitat» com a valors de la Setmana Santa tarragonina

Arantxa Sagardoy va ser la pregonera de la Setmana Santa de Tarragona.
Arantxa Sagardoy va ser la pregonera de la Setmana Santa de Tarragona. | TarragonaDigital
18 de març del 2024
Actualitzat a les 11:31h
La Setmana Santa de Tarragona 2024 va començar oficialment aquest diumenge 17 de març amb el pregó a càrrec de la ballarina i coreògrafa tarragonina, Arantxa Sagardoy. L'acte va tenir lloc al Centre Tarraconense el Semininari i va comptar amb la presentació del president de l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa (AASST), Francesc Seritjol.

Durant el seu pregó, Arantxa Sagardoy va destacar "l'emoció, tradició, història, devoció, art i comunitat" com a valors de la Setmana Santa tarragonina. En aquest sentit, la pregonera va explicar la seva visió més personal de la celebració, posant en valor els sentiments que la Setmana Santa li genera.

La seva intervenció va acabar, com no podia ser d'una altra manera, amb dansa, a càrrec d'alumnes de la seva escola.
 

"Tarragona ho té tot per esdevenir una ciutat de somni"

L'acte també va comptar amb la intervenció de Montse Adan, consellera de Turisme, Promoció Econòmica i Comerç i encarregada de la promoció de la Setmana Santa de l'Ajuntament de Tarragona. Adan va assenyalar que "Tarragona ho té tot per esdevenir una ciutat de somni", i ha de fer-ho "sent capaç d'identificar aquelles persones que excel·leixen en els seus àmbits professionals i personals, i valorar i expandir aquest talent al conjunt de la comunitat". 

Finalment, el vicari episcopal, Ignasi Durany, va ser l'encarregat de cloure l'acte, abans de l'entrega dels obsequis de l'AAST i de l'Ajuntament de Tarragona a la pregonera.