Més controls policials als nuclis marítims del Vendrell durant la Setmana Santa

La Mesa de Coordinació Operativa han acordat patrulles mixtes de Policia Local i Mossos d'Esquadra i operatius específics contra el top manta

Aquest dimarts 19 de març s'ha celebrat una reunió de la Mesa de Coordinació Operativa.
Aquest dimarts 19 de març s'ha celebrat una reunió de la Mesa de Coordinació Operativa. | TarragonaDigital
19 de març del 2024
Actualitzat a les 15:17h
Els cossos policials intensificaran els controls als nuclis marítims del Vendrell durant la campanya turística de Setmana Santa. Així s'ha acordat aquest dimarts 19 de març en el marc de la Mesa de Coordinació Operativa, celebrada a Coma-ruga amb la participació de Policia Local, Policia Local, Mossos d'Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil.

Durant la trobada, s'han posat en comú les problemàtiques i les solucions que s'han de d'adoptar de cara a l'augment de la població del municipi tant per Setmana Santa com a l'estiu, sobretot als nuclis marítims.
 

Més controls a Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs

En aquest sentit, s'ha acordat que en les pròximes setmanes es realitzaran més controls entre tots els cossos de seguretat i intensificar la presència policial a Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs per garantir una Setmana Santa tranquil·la i segura. Així mateix, aquests dies es desplegaran patrulles mixtes de Policia Local i Mossos d'Esquadra.

El regidor de Seguretat ciutadana, Christian Soriano, ha explicat que "també es vol augmentar la pressió contra les màfies que expandeixen la problemàtica del top manta i els conflictes de convivència que aquest fenomen genera".

En aquest senti, ha afegit que "el reforç de la presència dels quatre cossos policials garantirà la seguretat i, al mateix temps, també l'activitat turística que es desenvoluparà amb tota normalitat als nuclis marítims i a tot el municipi del Vendrell".