Veïns de Cunit protestaran per «l'acumulació d'escombraries» al carrer

L'assemblea veïnal de Cunit ha convocat una manifestació per «exigiri» a l'Ajuntament mesures concretes per a abordar els problemes relacionats amb les escombraries

Els veïns de Cunit asseguren que hi ha un problema d'acumulació de deixalles al carrer.
Els veïns de Cunit asseguren que hi ha un problema d'acumulació de deixalles al carrer. | Cedida
20 de març del 2024
Actualitzat a les 9:56h
L'Assemblea Veïnal de Cunit es prepara per protestar el dissabte 30 de març contra la gestió de residus de l'Ajuntament. Segons un comunicat, la manifestació s'ha impulsat arran de la "indignació" per una recent pujadad'impostos i una "ineficaç" implantació del sistema de recollida porta a porta.

Afegeixen que Cunit pateix una acumulació de deixalles als carrers, fet que demostra la "ineficàcia" en la recollida i tractament de residus per part del consistori, provocant "preocupació i malestar" entre els residents durant anys. Ara, asseguren que la situació ha arribat a un "punt crític" on els ciutadans senten la necessitat d'alçar la seva veu i exigir un canvi significatiu en la política de gestió de residus de l'Ajuntament.

La manifestació, que començarà al CAP de Cunit a les 12.00 hores, té com a objectiu principal exigir a l'Ajuntamentmesures concretes per abordar els problemes relacionats amb les deixalles i promoure una gestió de residus més eficient. A més, els manifestants expressaran el seu descontentament per la recent pujadad'impostos i per la ineficaç implantació del sistema de recollidaporta a porta, el qual consideren que ha generat confusió i problemes a la comunitat.