Subvenció europea per a construir 110 habitatges de lloguer assequible a Calafell

El govern espanyol també finançarà la construcció de 4 habitatges a Botarell

Imatge del solar en què es construiran els 110 habitatges de lloguer assequible a Calafell.
Imatge del solar en què es construiran els 110 habitatges de lloguer assequible a Calafell. | TarragonaDigital
20 de març del 2024
Actualitzat a les 14:56h
El Ministeri d'Habitatge i Agenda Urbana del govern espanyol finançarà la construcció de 114 habitatges de lloguer assequible a la demarcació de Tarragona en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat amb fons europeus. La gran majoria es construiran a Calafell (110), mentre que els altres quatre es faran al municipi de Botarell, al Baix Camp.

A tot Catalunya, la inversió total serà de 26,4 milions d'euros per a la construcció de 1.152 habitatges, la gran majoria d'ells (1.017) a la província de Barcelona. Així mateix, a Catalunya també es destinaran 69 milions d'euros a la rehabilitació d'habitatges.
 

La ubicació dels habitatges a Calafell

Al municipi del Baix Penedès, els 110 habitatges es construiran a la confluència dels carrers Priorat i Jaume Pallarès en un solar de 5.000 metres quadrats que l'Ajuntament de Calafell va cedir a la constructora Rubau.

Hi haurà dos blocs de pisos, de 2 i 3 habitacions i plaça de pàrquing inclosa. El preu del lloguer serà a partir de 480 euros i l'Ajuntament de Calafell serà l'encarregat d'elegir, per concurs públic, els beneficiaris.