Més de 300 equips de bàsquet ompliran la Costa Daurada aquesta Setmana Santa

Els tornejos Mare Nostrum Basket se celebraran del 25 al 31 de març a Tarragona, Reus, Salou i Vila-seca

Hi ha confirmats 318 equips per als tornejos Mare Nostrum Basket.
Hi ha confirmats 318 equips per als tornejos Mare Nostrum Basket. | MNSport
20 de març del 2024
Actualitzat a les 16:03h
Aquest dimarts 19 de març es van presentar els tornejos MNBSKET que se celebraran durant la Setmana Santa a la Costa Daurada. El XIV Mare Nostrum Basket tindrà lloc del 25 al 27 de març amb la participació de 216 equips, mentre que la segona edició del Plus Mare Nostrum Basket se celebrarà del 28 al 31 de març amb 102 equips.

En total, seran 318 equips —la meitat d'ells femenins— els que prendran part en les dues competicions. Hi haurà representants de Catalunya, València, Mallorca, Euskadi, Cantàbria, Aragó o Irlanda, entre altres. Es disputaran 667 partits en 27 pistes repartides per Reus, Salou, Tarragona o Vila-seca.

Segons van explicar els organitzadors, durant els dies en què es desenvoluparan els tornejos hi haurà més de 5.000 persones allotjades a la Costa Daurada, que sumaran unes 14.000  pernoctacions, esdevenint novament el més gran d'Espanya.
 

"Unes magnifiques instal·lacions, un entorn privilegiat, un allotjament de primera qualitat"

Durant la presentació, el director de MNSPORT, Marc Guasch, va agrair el suport dels ajuntaments del territori i de la Representació Territorial de la Federació Catalana de Bàsquet per poder tirar endavant els tornejos.

En aquest sentit, Guasch va assenyalar que "els pilars que els han fet créixer són unes magnifiques instal·lacions, un entorn privilegiat, un allotjament de primera qualitat i un servei que busca la excel·lència en tots i cadascun dels detalls".