Roben a Miguel Induráin durant la seva estada a la Costa Daurada

Els lladres es van endur una bicicleta, una maleta amb roba esportiva de l'equip i una caixa d'eines de la furgoneta de l'equip del ciclista navarrès

Miguel Induráin i el seu equip, s'entren aquests dies a la Costa Daurada.
Miguel Induráin i el seu equip, s'entren aquests dies a la Costa Daurada. | Twitter / @peresegura2019
20 de març del 2024
Actualitzat a les 16:40h
El mític ciclista Miguel Induráin prepara aquests dies a la Costa Daurada la seva participació en una nova edició de la Titan Desert, que se celebrarà pròximament al Marroc. Ho fa amb l'equip Kosner-Saltoki Home a la Pineda i aquest dimarts 19 de març va patir un desagradable succés, després del robatori en una furgoneta que estava estacionada al passeig Pau Casals.

Els lladres, segons ha explicat el Diari de Tarragona, es van endur la bicicleta de Pruden Induráin, germà del cinc vegades guanyador del Tour de França, valorada en 6.500 euros, una maleta amb roba de l'equip —valorada en uns 1.700 euros— i una caixa d'eines. La bicicleta del campió navarrès es va salvar, ja que estava dins l'hotel en què s'allotgen.
 

Altres quatre vehicles més robats al mateix carrer

La furgoneta de Miguel Induráin no va ser l'única afectada pel robatori, ja que quatre vehicles més que estaven estacionats al mateix carrer van aparèixer amb els vidres trencats i sent víctimes d'un robatori.

Davant tot això, segons ha explicat el citat mitjà, el ciclista navarrès va interposar una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra.