El regidor de Calafell queda en llibertat i denuncia l'exparella per agressió

L'Ajuntament de Calafell tanca files davant de la petició del PSC perquè Perín entregués l'acta de regidor un cop aquest ha estat deixat en llibertat i també ha acabat denunciada la seva exdona

Miguel Ángel Perín és tinent d'alcalde pel PSC a l'Ajuntament de Calafell.
Miguel Ángel Perín és tinent d'alcalde pel PSC a l'Ajuntament de Calafell. | TarragonaDigital
20 de març del 2024
Actualitzat el 21 de març a les 9:28h
Gir en el cas de la detenció del segon tinentd'alcalde i portaveu del PSC a l'Ajuntament de Calafell, Miguel Ángel Perín. Tal com ha avançat TarragonaDigital, Perín va ser detingut pels Mossos d'Esquadra després d'una presumptaagressió a l'exparella, en ple carrer, aquest dimarts 19 de març. 

El silenci entre les files de consistori ha estat absolut, tot i que des de la directiva del Partit Socialista de Catalunya ràpidament han emès un comunicat condemnant els fets, a la vegada que han obert al regidor de Calafell un expedientd'expulsió del partit i li han traslladat la petició perquè entreguésl'acta.

Després d'hores detingut, finalment Miguel Ángel Perín ha estat deixat en llibertat i el cas ha fet un gir. Perín i la seva exdona estarien travessant un procés de divorci molt conflictiu, segons coneguts propers. Això va desembocar en una forta discussió en ple carrer, la qual va acabar amb la detenció del regidor.

Tanmateix, després de comparèixer davant del jutjat de violència sobre la dona del Vendrell, ha estat posat en llibertat. No només això, sinó que ell també ha interposat una denúncia contra la seva exparella per un delicte d'agressió.

En un comunicat del TSJC, ha explicat que un cop s'han celebrat les compareixences, s'ha acordat "practicar novesdiligències". Finalment, tots dos han acabat sent investigats per agressió i Perín ha quedat en llibertat.


L'Ajuntament de Calafell tanca files

Després del silenci sepulcral que el consistori ha mantingut durant tota la jornada, finalment ha emès un comunicat a través de les xarxes socials on ha volgut posar de manifest "la nostra confiança en la justícia", a la vegada que ha fet una crida a la "prudència" mentre dura el procés judicial obert.

Pel que fa a la petició que ha fet la direcció del PSC, demanant que Perín entregués l'acta de regidor, de moment l'Ajuntament de Calafell ha tancatfiles i ha assegurat que "les mesures que fossin necessàries prendre, en l'àmbitmunicipal, s'ajustaran al resultat d'aquestes diligències".